Επεσε το Instagram

19 Μαρτίου 2021 1946. Χρήστες από πολλά κράτη ανέφεραν με αναρτήσεις.


Epese To Instagram Xiliades Anafores Ypoleitoyrgias

Το τεχνικό πρόβλημα επηρεάζει και τα συνδεόμενα με το Facebook κοινωνικά δίκτυα WhatsApp και Instagram για τα οποία επίσης διαπιστώνονται σοβαρά.

Επεσε το Instagram. Share this post Tweet this post Share this post Για περισσότερο από 40 λεπτά η δημοφιλής υπηρεσία Instagram ήταν εκτός λειτουργίας. Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο τέλος του μήνα. Η Χριστίνα Μπόμπα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης - Η influencer γνωστοποίησε την είδηση μέσω Instagram και έστειλε μήνυμα στους ακολούθους της να αγνοήσουν το ψεύτικο προφίλ.

Ειδήσεις video ειδησεις τωρα και νέα για ΕΠΕΣΕ ΤΟ INSTAGRAM από το Pagenewsgr. Αρκετές ήταν οι αναφορές που έφτασαν από Ευρώπη και Βόρεια Αμερική περί δυσλειτουργίας από το αδερφάκι. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε στο Instagram - Είναι ένα απλό διασκεδαστικό και δημιουργικό μέσο για να αποτυπώνετε να επεξεργάζεστε και να κοινοποιείτε φωτογραφίες και βίντεο και να ανταλλάζετε μηνύματα με.

ΕΠΕΣΕ ΤΟ INSTAGRAM. Από εκείνη τη μέρα οι χρήστες θα χρησιμοποιούν στα Stories αυτοκόλλητα. Σύμφωνα με το Downdetector και οι τρεις πλατφόρμες έχουν πέσει και το πρόβλημα εμφανίζεται σε όλον τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις για έπεσε το Instagram στο μεγαλύτερο νεανικό site. Επεσε το Instagram Το Instagram βγαίνει εκτός λειτουργίας συχνά λόγω των πολλών χρηστών. Επεσε το Instagram.

Το Instagram και το WhatsApp ανήκουν στη Facebook που έχει 28 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ iefimeridagr instagram ΜΠΑΚ ΑΟΥΤ χρήστες. Create an account or log in to Instagram - A simple fun creative way to capture edit share photos videos messages with friends family.

Επεσε ξανά το Instagram Χιλιάδες χρήστες σε Ευρώπη και Αμερική δεν μπορούν να δουν την σελίδα τους ανανεωμένη. Εκτός λειτουργίας είναι εδώ και περίπου μία ώρα το Instagram με αποτέλεσμα εκατομμύρια χρήστες να μην μπορούν να δουν τα προφίλ τους. Πολλοί χρήστες είδαν το Instagram να ρίχνει μαύρο το απόγευμα της Τετάρτης σε αρκετές περιοχές ανά τον κόσμο.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του Stargr σχετικά με το θέμα Επεσε το Instagram. Έπεσε το instagram σήμερα το μεσημέρι σε χιλιάδες χρήστες και έχει δημιουργήσει ένα κανονικό πανικό. Ωστόσο μέχρις στιγμής σήμερα δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση.

Από τις 30 Αυγούστου το Instagram αποσύρει τη λειτουργία του swipe up. Το Instagram έπεσε γύρω στη 1300 ώρα Αγγλίας σύμφωνα με το Downdetector με τον ιστότοπο να αναφέρει ένα σφάλμα. Newsroom Το πρόβλημα φαίνεται να είναι παγκόσμιο όπως αντιλαμβάνεται κανείς από τα σχετικά μηνύματα στο Twitter που σχολίαζαν τη συγκεκριμένη εξέλιξη και το χάσταγκ.

NewsIT Τεχνολογια Επεσε το Instagram. Έπεσε το Instagram και το Facebook Newsroom Σοβαρά προβλήματα σύνδεσης αντιμετώπισαν το μεσημέρι της Τρίτης 28012020 οι χρήστες του Facebook και του Instagram. Έπεσε το Instagram Τι συνέβη.

7 Αυγούστου 2019 1856. Σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία των Instagram Messenger και WhatsApp καταγράφηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε όλο τον πλανήτη. Επεσε το Instagram Οι χρήστες δεν μπορούν να μπουν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το neolaiagr συγκεντρώνει όλα τα νέα για έπεσε το Instagram. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έπεσε θύμα χάκερ στο Instagram - Εχασε την πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό Αγνωστοι έσπασαν τους κωδικούς και τον παραβίασαν Το αποκάλυψε η ηθοποιός στο Facebook. Πρόβλημα προέκυψε σήμερα το μεσημέρι με την εφαρμογή του InstagramΤι αναφέρει η εταιρία.


Epese To Instagram Problhma Eisodoy Gia Polloys Xrhstes Eidhseis News


Ah9wjjjdh9bqum


9ohmwch6zafdym


Epese To Instagram Katw Kai To Facebook Kai To What Up Ti Symbainei


6qniw0dqy6opem


Epese To Instagram Problhmata Sthn Platforma Pagkosmiws


Epese To Instagram Anafores Gia Problhmata Pagkosmiws


Lgkuapgqslhg8m


Pin By Marianne Calderon On Clothing Stylish Outfits Cute Casual Outfits Cute Outfits


Epese To Instagram Libre


Zpjirdimxwbqom


Hcfih6qiz04bgm


Epese To Instagram Se Olo Ton Kosmo Kai Espeire Ton Paniko


Wzfcjqwpratvfm


Instagram Problhma Epese To Instagram Ti Anaferei H Etairia


Fi4jpcpaenxgpm


Epese To Instagram Problhma Eisodoy Gia Toys Xrhstes Texnologia Iefimerida Gr


6qniw0dqy6opem


Epesan Facebook Messenger Kai Instagram In Gr

close